Aday Adayı Subaşı; Cumhurbaşkanımız  Erdoğan’ı rekor bir oyla tekrar seçeceğiz

Aday Adayı Subaşı; Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı rekor bir oyla tekrar seçeceğiz

ABONE OL
26 Mart 2023 06:00
Aday Adayı Subaşı; Cumhurbaşkanımız  Erdoğan’ı rekor bir oyla tekrar seçeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

AK Parti’nin Aydın’da gerçekleştirdiği temayül yoklaması, partililerin yoğun katılımı ile tamamlanırken temayülü değerlendiren Aday Adayı Ramazan Subaşı, Aydın’ın Türkiye Yüzyılı’na hazır olduğunu söyledi.

paragraf sonrası reklam alanı

AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından düzenlenen temayül yoklamasında, 45 aday adayı yarıştı. İl genelinden temayül yoklamasına katılan partililer, 8 adayı belirlemek için oy kullandı. Temayül yoklamasında, mali müşavir ve iş insanı olan aday adayı Ramazan Subaşı, Aydın’ın seçimlere hazır olduğunu söyledi.

15 yıldır üyesi olduğu AK Parti’nin birçok kademesinde görev yapan Ramazan Subaşı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile partililere üzerinde “Aydın, Türkiye Yüzyılı’na Hazır” yazılı atkı hediye etti.

“Rekor bir oyla tekrar seçeceğiz”

3. paragraf sonrası reklam alanı

Temayül yoklamasının hayırlara vesile olmasını dileyen Ramazan Subaşı, “İnşallah, 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla tekrar seçecek, Aydın’ımızın milletvekili sayısını arttıracağız” ifadelerini kullandı.

paragraf sonrası reklam alanı

Sadece seçim zamanında değil, her zaman teşkilatlara büyük önem verdiğini dile getiren Subaşı, “Uzun yıllardır aralarında olmaktan büyük gurur ve onur duyduğum yol arkadaşlarımızın her zaman yanındayım. Temayül yoklamasına katılan tüm partililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı