Adana’da termometreler 22 dereceyi gösterdi

Adana’da termometreler 22 dereceyi gösterdi

ABONE OL
24 Ocak 2023 16:00
Adana’da termometreler 22 dereceyi gösterdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Türkiye genelinde son yılların en sıcak ve kurak kış mevsimi yaşanırken Adana’da bugün termometreler 22 dereceyi gösterdi.

paragraf sonrası reklam alanı

Ülke genelinde olduğu gibi Adana’da da uzun süredir yağmur ve kar yağışı bu kış etkili olmadı. Yağış azlığı nedeniyle barajlardaki su seviyeleri ise düştü. Adana’da Ocak ayının son günlerinde hava sıcaklığı 20 derecenin üzerine çıktı. Kentte bugün termometreler 22 dereceyi gösterdi. Yazı yaşayan vatandaşlar, sıcak havayı görünce çocuklarıyla birlikte parkları doldurdu. Ülke genelinde görülen sıcak hava, düşük yağmur ve kar yağışı hem zirai üreticileri hem de vatandaşları endişelendirmeye başladı.

“Yağmura hasret kaldık”

Atatürk Parkı’na yürüyüş yapan Şükran Üğütmen, çok üzüldüğünü ifade ederek, “Yağmur istiyor her yer ama maalesef bahar da değil yaz. Nasıl geçecek böyle bilmiyorum. Yağmura hasret kaldık. Daha önce böyle bir kış geçirmedik. Yağmursuz bu sıcakta, 20 derecede hiç olmayacak bir şey” dedi.

3. paragraf sonrası reklam alanı

Arkadaşlarıyla parkta gelen Hacı Ömer Koç ise “Ocak ayındaki havayı görüyorsunuz çok sıcak. Yağmurlara hasret kaldık. Soğuğu özledik. Ocak ayında yağmur yağması lazım ama havalar sıcak gidiyor” diye konuştu.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı