Adana Ceyhan’da “Deprem sonrasında psikolojik sağlamlık” semineri

Adana Ceyhan’da “Deprem sonrasında psikolojik sağlamlık” semineri

ABONE OL
15 Mart 2023 10:01
Adana Ceyhan’da “Deprem sonrasında psikolojik sağlamlık” semineri
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde “Deprem sonrasında psikolojik sağlamlık” semineri verildi.

paragraf sonrası reklam alanı

İlçede Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Psikolojik Danışman Cansu Memişoğlu’nun katılımıyla depremden etkilenen vatandaşlara “Deprem sonrasında psikolojik sağlamlık” semineri verildi. Bir çok kişinin katıldığı seminerde Memişoğlu, depremden etkilenen vatandaşların aile ve yakınları ile bir arada bulunmalarının mevcut durumla baş etme gücünü arttıracağını ifade etti.

Doğal afetlerin insanlar üzerinde travmatik etkilerinin olduğunun altını çizen Memişoğlu, “Deprem, ani ve beklenmedik olmasından dolayı travmatik etkileri olabilecek bir doğal afettir. Kişinin doğal afeti doğrudan yaşaması, olaya tanıklık etmiş olması, bir yakınını kaybetmesi, bir yakınının yaralanmış olması, olaylara yardım eden kişi olması, video izlemesi ile de olumsuz etkilenmesi mümkün olup doğaldır” dedi.

Depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Ceyhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ata Akgün ise , “Kahramanmaraş merkezli yaşanılan depremlerde ülke olarak maalesef büyük bir felaketle karşı karşıya geldik. Halk eğitim merkezi olarak ilk günden bugüne kadar yaraları sarmak için büyük çaba harcadık. Bu süreçte depremden etkilenen vatandaşlara psikolojik destek çok önemli. Bugünde depremden etkilenen usta öğreticilerimizin, kursiyerlerimizin ve vatandaşlarımızın psikolojilerini toparlamaları amacıyla bu semineri düzenledik“ ifadelerini kullandı.

3. paragraf sonrası reklam alanı

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı