23 Nisan’da Nevşehirli çocuklar doyasıya eğlenecek
  • n50haber
  • Gündem
  • 23 Nisan’da Nevşehirli çocuklar doyasıya eğlenecek

23 Nisan’da Nevşehirli çocuklar doyasıya eğlenecek

ABONE OL
20 Nisan 2023 15:01
23 Nisan’da Nevşehirli çocuklar doyasıya eğlenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yılı dolayısıyla saat 11:00’de Ürgüp İlçe Stadı’nda düzenlenecek resmi törenlerin ardından saat 12:30’da belediye tarafından kurulacak alanda çocuklar gönüllerince eğlenecek.

paragraf sonrası reklam alanı

Ürgüp Belediyesi’nden yapılan açıklamada: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yılı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müzce 23 Nisan Pazar günü saat 11:00’de hava şartlarının uygun olması durumunda ilçe stadyumunda Öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilecek gösteriler ve kutlama törenlerinin ardından Belediyemiz tarafından aynı stadyumda oluşturulacak şenlik alanında çocuklarımıza yönelik eğlence parkurları, gösteriler, yarışmalar ve ikramlarla dolu bir bayram geçirmeleri hedeflenmektedir.” Denildi.

Tüm çocukları Pazar günü saat 12:30’da stadyuma beklediğini kaydeden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk: ”Bu yıl bayramın 3. Günü aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olacağından çocuklarımız iki bayramı bir arada yaşayacak. Hava şartlarının uygun olması durumunda saat 12:30’da çocuklarımızı bayram coşkusunu doyasıya yaşamak üzere İlçemiz stadyumuna bekliyorum.” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı