19 Mayıs Gençlik Kupasına GKV Damgası

19 Mayıs Gençlik Kupasına GKV Damgası

ABONE OL
26 Mayıs 2023 10:02
19 Mayıs Gençlik Kupasına GKV Damgası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
öne çıkan görsel altı reklam alanı
satır solu reklam alanı 300x250
mobil reklam alanı

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Genç Erkekler-Kızlar Oryantiring Turnuvasına katılan GKV Özel Okulları öğrencileri birçok dereceye imza attı.

paragraf sonrası reklam alanı

Genç Erkekler- Kızlar Oryantiring Turnuvasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinden Berke Şekeroğlu kendi yaş kategorisinde il 1.si, Nehir Özkeleş kendi yaş ve kategorisinde il 1.si, Serhan Uygur kendi yaş ve kategorisinde il 2.’liğini elde ettiler. GKV’li sporcuları kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki “Yarışmada önemli dereceler elde eden öğrencilerimize, bizleri her zaman destekleyen velilerimize ve bu başarılarda emeği geçen antrenör ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar akademik başarıların en önemli faktörleri arasında yer almaktadır” dedi.

paragraf sonrası reklam alanı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

reklam alanı13
reklam alanı 14

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

n50 İhbar Hattı